fredag 4 december 2009

När blodet frös till is...

Ja,så var det när jag fick det där samtalet som ingen mamma vill ha! Det var dottern som ringde -Jag ligger på Akademiska. De tror jag har fått en propp i hjärnan...Herregud det bara snurrade vad har hänt,varför,vad har du råkat ut för? Tusen frågor ,svetten rann. -Jag vet inget ,hör av mig när jag vet mer. Jag tänkte... ja, bara DU hör av dig så är det bra. De har nu skickat henne på röntgen och konstaterat att hon INTE har propp eller hjärnblödning,huvudvärken består men hon ska nu åka hem till mamma och bli ompysslad i helgen och har fått medicin som hon ska ta. Det känns bra att hon kommer hem för att hon skulle ligga i sin lilla lya ensam känns inte bra. Det är tufft att vara student,räcka till där och även hemma med alla kompisar som är kvar. Pressen blir för stor. Viktigast är att hon kommer hem nu, sen får vi ta tag i allt annat senare .

Innan samtalet kom hade jag iaf gjort 2 nya kort:) Trots att det var ovanligt ljust ute idag så blir bilderna tråkiga! Det här är mina absoluta favoritstämplar denna jul.Granen är från prickiform och underbara Tilda med paket från Magnolia.Tyvärr syns inte snön med det är Flower soft Polar som gått åt som smör denna jul.sen har jag gjort egna sigill av UTEE pulver. Det var kul och hiskligt varmt;)
Nu är jag trött det har blivit lite mycket på sistone.
Ha en skön helg det ska jag ha.
Varm kram







14 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Krama Linn och hoppas hon mår bättre! Superfina kort som alltid! Kramkram

Therese Fredriksson sa...

Men oj vad hemskt. Man känner på ett annat sätt när man läser sånna saker efter att man fått barn själv. Hoppas hon blir bra snart!!!
Korten var superfina. Det första är toppen med de svaga granarna i bakgrunden.
Kram kram

Anonym sa...

Usch..jag förstår att du har det jättejobbigt just nu...:( Måste vara fruktansvärt, jag kan inte ens föreställa mig det.
Framförallt skönt att läsa att det INTE var ngn propp hon drabbats av. Hoppas att hon repar sig snart, det brukar genast kännas bättre som sjuk dotter i sin mammas vana omtanke och famn. ;)
Verkligen två utomordentligt vackra kort du har fått till! Även en av mina favorit-Tildor. Tyvärr var den slut när jag skulle slå till :( Du är duktig på att bygga upp hela scener på dina kort!

Ta hand om dig och dina kära nu!
*Styrkekramar!*
Louise

TinaStina sa...

Oj vad läskigt! Ta hand om dottern nu och pyssla om henne riktigt ordentligt. Och vilken tur att det inte var något allvarligt! Såna där samtal har man ju bara mardrömmar om.

Korten är galet fina! jag älskar den breda rosetten på det andra kortet och granarna på det första. Riktigt snyggt med granarna i olika nyanser, det ser precis ut som att de står på olika avstånd.

Ha en skön fredag!

Bamsekramen!

Therése Ringström sa...

Fy för i sjutton att få ett sådant samtal, och om en sådan sak hade varit "bättre" om det varit en stukad fot eller något!

Underbara kort, blir snart gråtfärdig för jag har inte ens börjat på mina!!!

ha det så bra!!

Kram kram

Therése

Veronica sa...

Men men...jag vet inte riktigt vad jag ska säga. När jag läser ditt så börjar jag ju direkt och tänka på mina pojkar och när de blir lite äldre osv....

Tänker på dig!

Som alltid så gör du såååå fina kort och scenarior på dom!

Jättebamsekram till dig och dina!

Mia sa...

Herregud!! Vilken tur att det inte var något allvarligt! Nu blir det lugnt när hon kommer hem så du kan se på henne när du vill.
Allt ordnar sig säkert.
Kram & var rädd om dig själv också//mia

Tussemaja sa...

Men lilla gumman! Det är ju sådana samtal man inte vill ha som mamma. Hoppas hon får det lugnt och skönt hemma och blir bra igen.

Nina sa...

Ush så läskigt med såna samtal. Hoppas hennes huvudvärk försvinner snart och hon piggar på sig med lite vila.

Vilka underbara kort du har gjort.
Kram Nina

Favvoeleven sa...

Pyssla om dottern ordentligt i helgen så är hon på benen snart!
Kram

Viddan sa...

Usch!!! Jag fick kalla kårar när jag läste om din flicka, så då kan jag tänka mig hur du kände det =((( Hoppas att allt ordar upp sig... Vad skönt att du får hem henne.
BTW Fina kort!!!
Kram, kram Lena

Nina sa...

Fy vad hemskt att få ett sånt samtal, men skönt att det inte var något allvarligt.
Pyssla om henne ordentligt och sköt om dig med!
Korten är fantastiska!
Kram Nina

Carina sa...

Vad fint!


----------------------
Nu är det inte långt kvar till jul. För många är det nedräkning som pågår för fullt i samband med julpyssel, bakning, paketinhandling, med mera. Så varför inte ha lite kul med en frågestund?

Jag kommer presentera på min blogg en julfråga per dag till och med självaste julafton. Lite av en adventskalender kan man säga. Nästa dag anger jag svaret.

Länk: http://inha.blogg.se/2009/december/julfraga-1.html

Petra/Paradise sa...

USCH Å FY! Sådana samtal är ALDRIG roliga =/
Skönt att de inte hittade något!
Huja..NU får du ta å pyssla om din tös ordentligt!
Dina kort är saligt fina! Riktigt ÖGONGODIS!
Tusen tack söta snälla rara du för dina goa ord inne hos mej!!
TÄnk..vad fånig man är egentligen..över en liten frisyr ;)
Ta hand om dej å dottern!
STORA KRAMAR Petra