tisdag 8 december 2009

Fullfart spar tid och lite kort!

Hej på er! Jag är bonusledig idag!! Såååå skönt,jag har massor att göra och en märklig energi som jag inte vet var den kommit i från;)bara så där! Jag "hurtar" nu runt i huset och har massor med grejer på gång. Julrevensspjällen är i ugnen ,saffranskaka på gång, Ska ut i garaget och måla lite också;) Sen måste jag boa lite i min nya scrapväska också,oj,oj vad kul! Stora dottern mår nu bra och vi misstänker att det kan ha varit energidryck...Fy så otäckt. Men när studenterna är trötta så ...
Här kommer lite kort som jag har hållit på med ett tag nu, jag har ju fastnat för bakgrunderna med granarna ,den är så fin prick i forms gran,dessa kort är med Maja Designs papper också. Jag har bestämt att jag gör ungefär lika kort så gott det går och skickar till mina släktingar.
Biljetten på översta kortet har jag hitta här papperna är naturligtvis köpta på Mixen blommorna är en qk-die utstansat på akvarell och målad med Distresser. Stämplarna från Magnolia.
Dags att fixa vidare, märker nu att jag sitter med en Ajaxflaska i knät undrar vad den vill;)
Kram









8 kommentarer:

Therese Fredriksson sa...

Oj oj, jag blir stressad av att läsa ditt inlägg... bäst att lämna en snabb kommentar =) Toppenfina kort och skönt att Linn är bättre.
Måste nog också stressa lite nu medan Melwin är på dagis.
Ses ikväll.
Kram kram

Marie-Louise sa...

Härligt med energi! Jag behöver också!!! Skönt att Linn mår bättre nu. Superduperfina kort, igen, och granstämpeln är kanon!
Kram kram kram

Favvoeleven sa...

Åh så fina!
I want to do that also...
Kram

Marie-Louise sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Therése Ringström sa...

Oj oj vad fint, blir så avundsjuk! Skönt att dottern är bra igen:0) Du förresten kan du skicka lite av din energi till mig, sitter här och harmassor att göra men kommer liksom inte igång:0(

Njut av din lediga dag!!

Kram Therése

Tussemaja sa...

Som vanligt väldigt fina kort!
Skönt att dottern mår bra. Har hört lite om dessa energidrycker, inte helt bra.
Jag kommer ikväll till träffen :)

Anonym sa...

Väldigt fina kort, du är superproduktiv ju!

Nina sa...

Underbara kort!!!
Men du, kan du slänga lite energi åt mitt håll.. skulle behöva lite... Vad ville ajaxflaskan då??? ;)
Kram Nina