onsdag 23 juni 2010

Magnolia Wedding...

Hej mina vänner! Här kommer det ett kort inlägg från mig. Har inte mycket till ork just nu för pyssel, jag liksom ingen lust :( Här kommer ett par kort iaf. Testade på en vanlig vikning men skar bort hälften på framsidan ,är ni med?! Det blev så fint ,ska göra det på fler kort. Bröllopskortet har inga namn för det gjorde jag bara för att,kanske får någon det fram över. Jag har använt mig av rosbladspunchen, gud så bra den är,målat först på ett akvarellpapper med Distresser och sen stansat ut billigt och bra, det gillas ;) Jag har köpt den Här.
Nu är det dags att lägga in midsommarsillen.
Ha det gott kram








onsdag 16 juni 2010

Nu kommer det kort...

Tjingeling på er! Vet ni? Jag har SOMMARLOV nu :) Så underbart skönt! Solen lyser och jag har tagit en kopp kaffe på trappan. Idag skickar jag iväg det sista så när som på en punsch som nog flyttar till sin nya äger i slutet på veckan. Någon regnig dag ska jag sortera ut mer grejer.
Här kommer två kort iaf. Ett till lilla söta Tilda som fyllt 1 år och det andra kortet har jag hållit på med i flera veckor...hm ville verkligen prova att göra med grönt o rött och inte bröllop. Så här blev det iaf. Hoppas de nya stämplarna kommer snart skulle behöva dem för att komma igång igen för jag har lite torrt på inspiration nu :S
Nu blir det kaffe nummer 2 i solen ;)
Ni har väl inte missat de fina rosblads puncharna som Mixen säljer... mitt BÄSTA köp genom tiderna. Jag har använt dom på gröna kortet visst är de fina?!!!
Lite grejer finns kvar ta en titt i förra inlägget och mejla om ni önskar något.

Kram






måndag 14 juni 2010

Oj,oj vilken ruch...

...Efter mina grejer :D Så roligt måste jag få säga, men blev fullkomligt överrumplad av det stora intresset;)Tack ska ni ha för alla söta mejl och kommentarer. Tror jag har skaplig koll på allt nu. Jag har just varit och postat lite grejer så jag hoppas att mottagarna får det i morgon.
Jag har bara 5 stämplar kvar nummer 1,11,15,18,20 från tidigare inlägg. Filuren finns kvar också eftersom jag inte når Jessica P,ser du detta så mejla mig på kortmaja@hotmail.com Det gör ni andra också om ni ser något som ni vill ha. Dessa övriga stämplar och alfabet är kvar.
Snart har jag sommarlov om exakt 2 dagar:D Hoppas komma igång med rensning av de andra stämplarna då.
Sen ska jag väl pyssla något också det har jag inte hunnit med på ett tag nu;)
Kram på er




30 kr +porto

60 kr+porto

lördag 12 juni 2010

Stämpelförsäljning!

Hej! Nu säljer jag de kvarvarande stämplarna! Jag tog med mig lite till vår tisdagsträff och vips så var massor slut :)
Min tanke är att jag ska sälja lite Magnolia och hÄnglar också men det får bli senare när jag har lov. Jag har ju så förtvivlat mycket så det tar tid att gå igenom.
Skicka mig ett mejl vid intresse och det får bli förts till kvarn!
Ha det gott nu vänner och Trevlig helg på er!



Anledningen till att 4 0ch 5 är billigare
är att de är svarta
av stämpeldyna
Men de funkar alldeles utmärkt iaf
men ser lite trista ut!
porto tillkommer





nummer 16,17 och 18 är inte foamade.
Porto tillkommer.


Magnetstämplar säljer jag helst alla i ett kit för
300 :-Porto tillkommer, kollar det på Måndag.

Basic gray clear stamps 60:- porto tillkommer

Roliga foamstams 30 :- ni ser på bilden
vad som finns på
ringen.Porto tillkommer

onsdag 9 juni 2010

Till salu!

Hej på er!
Det händer mycket i mitt liv nu och jag mår ingevidare om jag ska vara ärlig. Jag vet att det är många som ser fram emot att jag skulle sälja lite grejer. Först får det bli detta,stämplarna i nästa gång,hoppas det inte tar lika länge att uppdatera som denna gång.
Anledningen att jag säljer är den enkla krassa verkligheten är att jag vill ha ALLT och inte riktigt på det klara om jag kommer att använda. Med denna hobby så är det så typiskt inte bara för mig hoppas jag ;) Epicen är använd men var ju tvungen att ha en rosa cuttlebug... ja ni ser!
Mejla om ni är intresserad eller har några frågor om något. Det får bli först till kvarn...

Kram






Epic 550:- + frakt ca 175:-


Martha S 200:- + 48:-i frakt säljes i par (Hörn och bård)

Martha S 120:- Styck+ 36:- i frakt

Cuttlebug alfabet 300:- styck
Olivia och Fancy Pants +48:- i frakt

Kantstansar 70:- Styck + 36:- i frakt