fredag 9 april 2010

Sytt Trappstegskort och "härmad" banderoll

Hej på er! Det är redan fredag,vad det går fort. Hoppas att solen kommer att lysa i helgen,idag är det lite gråkallt.Jag har gjort ett trappstegskort,mitt första förövrigt. Det har varit roligt har faktiskt ett till på G. Kortet har jag "pepprat" med Magnolia stämplar. Banderollen har jag "härmat" Tina. Pysselpinglorna nappade direkt när hon gjorde den på ett av sina kort:) roligt att lära sig nytt och lite små detaljer så där är alltid kul. Blev så sugen på att sy på kort ,har bara gjort det en gång förut på ett julkort,jag tycker det är lite svårt. Dessa papper är bara så underbara från Maja design men det är ju inget nytt at jag tycker det ;) Ni missar väl inte Mixens scrapträff den 17/4 Jag ska hoppa dit iaf det ska bli såååå kul!
Ha nu en skön helg!
Kramar






9 kommentarer:

TinaStina sa...

Åh vilket underbart kort! Jag älskar också de nya Majapapprena och du har verkligen använt det på ett snyggt sätt. Nu blev jag jättesugen på att göra en sån där vikning också, det blir ett sånt härligt djup i kortet. Snyggt med sytt på kortet, det har jag aldrig provat.

Kul att du gjorde en banderoll! Skitsnyggt tycker ju jag såklart!

Självklart ses vi på lördag :) Jag ska försöka gå på tisdag också.

Kramelikram!

Melle sa...

WOW! Du gör jättefina&söta kort-grön av avund...

Therese Fredriksson sa...

Läckert med trappsteg. Jättefina papper och att sy på korten är så fint. Jag har gjort det en gång. Problemet är att man aldrig orkar släpa fram maskinen...
Ses på tisdag.
Kram

Marie-Louise sa...

Superduper snyggt! Gillar oxå att sy... =) även på kort ;) Kul vikning oxå!

Nina sa...

Vilket otroligt helt underbart fint kort! Älskar färgerna och magnilierna på pappret, det måste inköpas.. påminner om en tapet vi har här hemma =)
Kram kram
Nina

Tussemaja sa...

Supersnyggt! Blir så läckert med all 3D-känsla. har testat att sy i papper men det har inte gått så bra då pappret gått sönder. Vi ses på lördag om inte förr!

Mia sa...

vilket fantastiskt kort du har gjort!!! Blir sugen på att sy lite jag med. får se om jag orkar dra fram maskinen någon dag.
Ha en bra helg //kram//mia

Nina sa...

Wow vilket häftigt kort :)

Ja, visst är MajaDesign papperna helt underbara. Älskar deras nya papper.

Japp, på lördag kommer jag också. ska bli jättekul *längtar*

Kram Nina

Favvoeleven sa...

Gillar katten som "hänger"! Undrar om det finns riktiga djur också dvs sköldpaddor?!
Kram