tisdag 13 april 2010

So heavenly Tilda

Hej på er! Hoppas ni har det bra där ute i vårsolen. Jag har det bra men tycker det är lite trist. Gillar ju dock att vara ledig,är ju bra på det;) Men saknar det sociala med vuxna och mina kollegor. I morgon är det dagen D ...Då ska jag få ta bort gipset,jag är förvarnad att jag kanske måste få ett nytt. Kanske lika bra det är inte så bra på att ta det lugnt knallar runt här och glömmer ibland kryckorna;) jag får ju stödja lite harkel...Färgval blir då Rååååååsa gips(har lila nu)
Idag kommer hela mitt arbetslag hem hit det ska bli så roligt att höra det gamla vanliga tugget igen om allt från elever till omorganisation och vem som ska ha den klassen i höst osv,härligt!
Här kommer ett kort som är gjort till min kollega när hon fyllde. Inkidos papper och So Heavenly Tilda är avdammad,hon är fortfarande min favorit. Notpapprena vet jag inte var jag har köpt men kanske Panduro. Band och blommor kommer från Mixen kika in där Mia har fått hem underbara askar med glaskupa och fina askar i form av böcker...gissa vem som ska införskaffa dem??;)
Glöm inte att anmäla er till Scrapträffen på lördag det finns några platser kvar.
Ha det gott nu och håll tummarna för mig i morgon.
Kram

8 kommentarer:

Cattis sa...

Stämpeln är ju jättesöt :) Kortet
är ju helt underbart, mottagaren blev nog väldigt glad..
Lycka till imorgon nu.
Ha det så gott / Kram kram

Nina sa...

Så heavenly ;)
Gillar färgerna och stämpeln och ja, allt =)
Det är så fint med dom små papprullarna.. gjorde så på nåt julkort för längesen men glömt bort att man kan göra så ju =) Kul med lite variation.
Hoppas vi ses en sväng ikväll.
kram Nina

Marie-Louise sa...

Denna Tilda tycker jag verkligen om! Jättefint kort och jag håller med Nina om att rullarna är toppen! Snaaaart får du träffa lite mer folk...om vi är så vuxna vet jag inte men det kanske duger?
Kramizar!

mia sa...

Jaaa vad säger man!? vackra kort som vanlig!
Ser fram mot att se ditt rosa gips (om du får nå´t).
kram//mia

Therese Fredriksson sa...

Super super fint!!! Rullarna är jätteläckra. Måste prova det nån gång. Ses på lördag.
Kram

Anonym sa...

Inte svårt att förstå varför heavenly Tilda är din favorit, hon är som en bit av himmeln på papper ;) Din väninna kommer bli superglad :D Rullarna är så snygga, verkligen en häftig detalj, du är så bra på det. Att snappa upp det där som gör att helheten blir så underbar :D

Håller med dig! Hade gärna skapat med dig till helgen :D Och du: jag är liiiiiite men bara liiiite avis på ditt råååååååååsa gips ;) Sjukt men sant :) Däremot är jag inte ett endaste dugg sugen på att skada mig.

Massa kramar från Skåneland!

Favvoeleven sa...

Fräsiga gipsfärger!
Ha en trevlig helg!
Kram

Hanna sa...

WOW! Ditt kort är verkligen "heavenly", vännen! Du är kanonduktig!
Underbara färger och fantastisk färgläggning precis som alltid. :o)

De små notrullarna var jättefina! Vacker detalj bland de söta rosorna.

Hoppas det gick bra med gipset.
Låter läckert med rosa. :o)

Ha det bra,
önskar dig en fortsatt trevlig helg. :o)
Många kramar från Hanna