fredag 12 mars 2010

Nya Distressrefillerna :)))

Hej på er! Hur har ni det där ute?? Jag har det sådär ,inte så kul. Jag längtar ut lite i solen. Vi bor som vi gör och de gör att jag inte kan rulla ut alls:( "solen står som spön i backen" och dammet frodas ;) det ser man väldigt väl när den lyser. Det är så frustrerande att inte kunna göra något åt det.När jag kom hem från sjukhuset så började en gräslig förkylning helt makalös tråkig ,ni vet den där hemska sorten som gör att man blir halvdöd,men tror nu att jag har repat mig faktiskt känns så nu iaf.
Det bär emot lite att pyssla nu ,kanske är inte det så konstigt när foten är som den är och hjärnan full med...ja,snor;)
Här kommer iaf 2 kort som jag gjort i veckan. Det översta har jag använt de nya Distress- refilerna ,läckra färger ska jag säga. Några av dem är väldigt lika de andra men överlag fina och bra färger och äntligen 2 fina rosa.
Detta kort är till den nyfödda släktingen,Axel .Maja design och retro punchen har använts på akvarellpapper och målad med Distresser och stickles,älskar mina diamanter:)
Det andra kortet är en beställning till ett dop,Inkidos papper ,båda korten har jag använt Banana split alfabetet från qk.
Det är lite trist för i veckorna är jag utan dator,så jag kan inte kommentera bloggar,så bra just nu men nu är datorn hemma och jag har massor att ta igen.
Ha det gott!
Kram







10 kommentarer:

Therese Fredriksson sa...

Superfina båda två och visst är det kul med lite nya färger =) Hoppas du mår bättre och att vi håller oss friska så jag kan komma ut till dig nästa vecka. Kram

Veronica sa...

Hej!
Vad skönt att höra av dig! Vet hur du mår men tänk att det kommer bara bli bättre nu även om det tar lite tid;)

Jag har dryg vecka kvar av min sjukskrivning och har nu tagit bort bandage från båda händerna. Pysslar så himla mycket nu! skönt!!

Vore jättekul att ses snart! Har ni ngn träff som jag kan komma på? hör av dig när det passar.

Många kramar till dig!!

Anonym sa...

Jag tycker du är så duktig och tapper :)
Jag kan ju känna igen mig i otroligt mycket av det du skriver kring din op, även om vi opererat olika delar av kroppen. Och det är inte lätt men en stor tröst är att det faktiskt blir bättre, även om man inte tror det. ;)

Otroligt fina kort du fått till. Älskar ditt färgval på Axel kortet. :) Verkligen vackert. Och Edwin på beställningen är ju också sååå söt.
Härligt med nya färger, ser fram emot att få se ngt här med mina favvofärg rosa :D

Krya, krya!
Kram

Viddan sa...

Så fina kort! Tur att du har denna underbara hobby i alla fall nu när du bara kan sitta typ. Ha en trevlig helg!

Hanna sa...

Hej!

Åhh, vilka underbara kort! Föll pladdask för det översta. Så otroligt läckert och färgstarkt. Massor av snygga detaljer, retro blomman och den blå rosetten är verkligen pricken över i. Så himla fint!

Även det andra kortet är underbart, ljuvt och det är en supersöt, lite romantisk känsla över det som jag tokgillar! ;o)
Underbart, precis som alltid. :o)

Tråkigt med foten, och att du inte kan gå ut och njuta av vårvädret... Önskar att det var lite sol här också! ;o) Här är det bara snö, snö, snö och gråmulen himmel. Lite regn kommer emellanåt också som lite omväxling. ;o)
Och vad trist med förkylningen! Hoppas du snart känner dig bättre!

Ha en trevlig helg,
och krya på dig, vännen!
Många kramar från Hanna

Anita sa...

Hej vännen!
Ursäkta att jag inte tittat till dej på ett tag. Läser och ser hur du har det. Har du nåt fönster som du kan öppna och sitta vid när solen skiner? Ja, man får glad åt det lilla. Och som alla skriver så kan det bara bli bättre. Eller hur?
Jag tänker på dej.
Underbara kort med ljuvliga färger.
Ta hand om dej och ge dej lov att vila.
Stor kram från Anita

Favvoeleven sa...

Vem älskar inte diamanter??!!!
Krya på dig!
Kram

TinaStina sa...

Skönt att höra att du mår lite bättre efter både operation och förkylning. Och skönt att se att du orkar pyssla lite igen så att vi får njuta av dina vackra alster :)

Hoppas vi kan ses snart. Kanske jag får komma ut till dig en stund eftersom du inte kan ta dig till pysselträffen på ett tag. Krya på dig ordentligt nu kompis!

Bamsekramar!

Petra/Paradise sa...

Tråkigt att vara rullstolsbunden OCH förkyld.
Men du, ta inte på dej för mycket nu (arbete alltså)
Låt det va..eller härja med gubben din så han får göra lite där hemma också ;)
Se nu till att friskna till ordentligt och passa på att slappa lite. Det får man faktiskt göra ibland! =)

Korten du gjort är superfina!!
Blev kär i dem båda väldigt mycket.

Stor kram!!!

Pernilla sa...

Otroligt fina kort:)
Kram