tisdag 2 mars 2010

Eget papper med Decoupageteknik,ni måste prova!!!

Hej på er! Åh,vad detta vad roligt,att göra med Decoupage på kort,ni måste testa.
Så här gjorde jag: Skar till en akvarell bit 14,5*14,5 sedan delade jag servetten( den är oftast i 3 lager) penslade på med Decoupage Lim/lack på akvarell pappret, la på den översta delen av servetten och limmade/lackade över en gång till ,låt torka sen är det bara att börja fixa till sitt kort! Den med Magnoliaservetten jag haft länge den passade ju så bra med en Magnolia stämpel på ;)
Jag satte igång och riva i lådorna med servetter och vad fina bakgrunder det blir och servetter . Det finns ju hur mycket fina som helst att köpa och inte så dyra.
Påsk- kortet är med vanligt design ark,med en hÄngel från förra året.
Hoppas jag kan ta en en sväng till "Pysselpinglornas" träff ikväll. Det blir ju sista kvällen på väldigt länge, för i morgon är det operation som gäller och gips i 6-8 veckor så jag lär ju inte kunna åka iväg på ett tag.
Ta gärna en titt i den fina bloggen som vi har skaffat. Det är ju roligt att kunna visa vad vi gör och vilka vi är. Några har ju inte egna bloggar så de får en chans att visa vad fina grejer de gör så ta en titt vetja!
Ha det nu så gott och håll en tumme att allt går fint i morgon(jag berättar när allt är klart vad de har gjort med min fot)

Kraaaaam

Free Smiley Courtesy of www.millan.net
10 kommentarer:

Therese Fredriksson sa...

Å jag älskar magnoliakortet. Vore superkul att prova på detta. Du får lära mig nån gång när alla är friska och krya och med alla kroppsdelar i behåll.
Kram och stort lycka till

Viddan sa...

Tack för tipset! Jättefina! Hoppas du krya på dej snabbt sen! Kram, Lena

Favvoeleven sa...

Håller tummarna att allt går bra!
Kram

Anonym sa...

Så snyggt det här blev! Jag har faktiskt haft en tanke kring detta jag med..så nu blir det säkert av inom en snar framtid ;)
Superfint!
Kram

Anita sa...

Himla läckra och fina kort. Tack för tipset ang servetterna. Ska se om jag kan åstadkomma nåt liknande.
Jag tänker på dej idag och hoppas allt går bra.
Stor kram från Anita

VILLA MOA sa...

Så himla fint, du är ju så otroligt duktig. Har själv prövat det men klistrade på en gammal bricka från loppis. Blev bra, tyvärr tog jag inte bort de andra 2 lagren av papper så det blev lite knöligt, men vad F...det blev fint ändå.

Kom och fika någon dag om du har lust. Kram Nettan

VILLA MOA sa...

Förlåt, missade att du skulle operera dig, hoppas allt går bra, jag kommer över och hälsar på dig istället med en fika korg när du orkar.

Tänker på dig vännen!
Nettan

Anonym sa...

Hej Gumman!!
Hoppas allt gatt bra for dig!!
Har tankt pa dig mycket!!
Klockan ar nu 19:45 & vi ar pa vag till middag. varmt och skont!! Kram, mia

Cattis sa...

Helt underbara, med risk för upprepning :) känns som jag alltid skriver det när jag kommer in här..
Men det är ju för att du gör såå mycket fint.
Vilken ide du kommit på, och så snyggt det blev sen..
Hoppas att du snart är bättre igen, och tillbaka och visar mera fina alster..suktar efter lite inspiration hihi..
Krya på dig kramar till dig vännen..
Ha det så gott du bara kan..

Anonym sa...

Ja decoupage kan man använda till mycket! Vet du vad? Lacka upp en massa akvarellpapper fulla med lack från kant till kant, och lägg dom på tork. Sen kan du förvara dom staplade ovanpå varandra i skåpet tills du behöver en snygg bakgrund. Då tar du fram ett ark, lägger det översta skiktet av servetten ovanpå, och värmer fast den med strykjärn!! Ja, använd en bit bakplåtspapper ovanpå, så du inte får klister på strykjärnet då förstås!! Detta funkar jättebra, fast tyvärr bara med vissa limsorter. Jag gör alltid så när jag bygger 3D-motiv av servettmotiven.

Hoppas nu din fot blir riktigt riktigt bra snart!!