tisdag 19 januari 2010

Peek A Boo card

Hej på er!
Jag har gjort ett Peek a Boo card,jag sökte på Youtube på kortvikningar och såg denna! Men det är svårt att visa på bild, Man drar i sidorna så försvinner duvan och sen klämmer man ihop/plattar till så kommer duvan fram... fattar ni? Kolla DENNA länk istället ;) Jag har försökt platta till lite men det gick ju inte har för få armar;) bild 2 är lite mer ihop!
Sen har jag gjort ett kort med något annat än Magnolia och hÄnglar!!! Ovanligt men kul,jag "snöar" ju lätt in på dom ! Grodan i glas är så underbar. Tror jag lånat den av Tess eller någon av pysselpinglorna..Glaset har fått en omgång med 3D lack.
idag har jag bonus ledigt,åh,vad skönt men har massa "Måste" saker att göra. Först blir det väl snöskottning tyvärr:( Men i kväll är det pyssel med "Pinglorna" igen.
Ha en bra Tisdag

Kram

10 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Det blev ju superfint, peekaboo-kortet! Och va snabb du är att sätta planerna i verket! ;-) Stämpeln med grodan är underbar, toppenfint! Kramkram

Anonym sa...

hej hoppen..
fint dom tusan o du är alltid toppen..
vilken fin fjärils punch... var kan man på tag på en sådan =)
KRAM Maja

Nina sa...

Jättefina kort! Det där peek a boo hoppas jag du tar med ikväll, blev nyfiken hur det funkar =)
Tack för att du ringde igår om vattnet, vi hade nog tur för det försvann aldrig.. jag som fyllde vatten i allt möjligt *hihi* Men bättre att vara på den säkra sidan!
Kramar Nina

Therese Fredriksson sa...

Å vad mycket fint. Och jag hade helt missat förra inlägget ju med Melwins fina kort =) Han har suttit och tittat och pillat lite på det men nu står det på säkert avstånd =)
Tycker mig känna igen grodan i glaset =)
Kraaaam

Therése Ringstöm sa...

Det ver en skojig vikning, fungerar den i ett kuvert? Grodan i glaset var ju bara för cool;0) Och här sitter jag som ett fån med nya spellbinders för dagen men absolut ingen pyssellust, skulle behöva ha nägra pinglor runt mig......

Ha det så kul i kväll!

Kram Therése

Anonym sa...

Uhhh..det här måste jag definitivt prova någongång! :D
Så otroligt fint :) Kul att se så olika ideér här inne hos dig :)
Grodan var också jättesöt...:p En riktig pussgurka.

Ha en härlig pysselkväll :)
Kram Louise

Petra/Paradise sa...

2 jättesöta kort juuuu!!! *myser*

Hoppas allt är bra med dej =)

KRAMAR Petra

Lena sa...

så snyggt kort du har gjort. roligt att se ett kort som är lite annorlunda. Jättefint!
Kram Lena

Tussemaja sa...

Jag såg ju kortet live och det är så fint!
Är det pyssel även på onsdagar? Samma pinglor?

Tussemaja sa...

Tänkte inte svika tisdags-Pinglorna... tänkte bara om det var fler kvällar med pyssel där jag känner några. Men jag håller mig nog till tisdagarna i alla fall.