onsdag 13 januari 2010

Kanske alla hjärtansdag kort!

Hej o god morgon på er! Hua ,vad kallt det är,undrar så när våren kommer...Fast vi vet ju att det är låååååångt kvar men jag vill allafall att den kommer nu!
Igår var jag med "pysselpinglorna" igen,så roligt vi har,inte för att jag får nått gjort men att bara sitta och prata och skratta är så härligt.
Kortmakeriet pågår för fullt .
Just nu är jag inne i en målningsfas... vad det nu är, men måla ,måla hela tiden! Maskning är så roligt just nu,tänk vad man grejar hela tiden;)
Lite nya punchar fick följa med hem också, ATTANS ;) Titta in här och se vad Mia fått hem.
Nu är det dags att åka till jobbet.
Kram


10 kommentarer:

Carola sa...

Så vackra kort här igen :)

Marie-Louise sa...

Superfint! Gillar det översta mest, sååå fina färger och den textstämpeln är ju toppen! Ha en bra dag! Kram kram kram

Therese Fredriksson sa...

Jättefina kort. Fina färger och så mysigt när de sitter där bredvid varandra och myser =)
Kram

Anonym sa...

Åhhhh, så söta de är där de sitter hopmaskade :) MMMMM...rena ögongodiset. ;)
Tur att jag har dig och kolla in till när min egen inspiration tryter. Nu måste jag direkt se om jag kan få ihop ngt fint par av mina stämplar ;)

Ha en trevlig onsdag :)

Kram Louise

Viddan sa...

Mycket fint! Kram, Lena

Favvoeleven sa...

Det är underbart med vinter! Me love!
Kram

Nina sa...

Jättefina kort och helt underbara färger! Är ju sugen på den där martha som fick följa med dig hem i tisdags... men får vänta ett tag tror jag =)
Kram Nina

AnkieG sa...

Superfina kort!

Articsisters sa...

Tar mig en tur via ”min bloggrunda” sida. Om du tycker det är olämpligt så plocka bort min kommentar. Det är så farligt att surfa runt för jag måste titta på det du gjort sedan sist.


Jag vill bara berätta att vi har rea på Articsisters stämplar i helgen så vi får rum med de nya som kommer in. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in
Lisbet
Articsisters

Linda sa...

Hej!
Hittade precis in på din blogg, och jag måste bara säga att jag är sjukt imponerad av vad jag ser! Så fantastiskt vackra kort! Hit kommer jag definitivt kika in igen!
//Linda