söndag 10 januari 2010

Ljusslinga och nya kort!

Hej på er! Här kommer lite nya alser! Kortmakeriet flödar och jag vill inte jobba i morgon,vill pyssla;) Jag håller på att samla på mig kort för en mysig Alla hjärtansdagmarknad som jag blivit inbjuden till,hoppas jag hinner få ihop lite. Den är ju inte förens i februari så jag ska väl hinna med lite annat än kort också att ta med. När jag var på Magnolias butik i Borås så bad jag dem fixa "minisar" åt mig,bla denna söta Tilda som sitter på rosorna. Detta motivt har jag maskat ihop med tre stämplar,tidsödande men kul. Bakelsen nedan har fått lite grädde på sig i form av Puffy velvet penna!
Den dåliga bilden är på min nya ljusslinga i form av genomskinliga klädnypor som lyser,här har jag satt de fina scrapade kort som jag fått,synd att bilden är usel och även fotografen;)
Dags att ta tag i söndagsbestyren,ni vet de där tråkiga... Strykning och allt annat som man inte orkar på kvällarna! Senare i eftermiddag blir det och sätta sig i soffan men stickningen,tänk att man ska hålla på med nått hela tiden;)
Kram på er

9 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Så söta kort! Stansen med stora hjärtan är jättefin tycker jag, och muffinskortet är nog min favvo tror jag.... SNYGGT med slingan! Kramkramkram

Nina sa...

Helt underbara kort! Gillar speciellt det översta!
Jag har inte kommit igång efter julkorten ännu, så jag behöver verkligen träffa er på tisdag =)
Kram Nina

Favvoeleven sa...

Skoj att hänga upp korten! Som Dubbelmormor kommer jag nog bara att ha "takutrymme" sen....
Kram

Anonym sa...

WOW!
Vad mycket fint du gjort på så kort tid! :)
Märker att du är inne i ett bra flow nu, då är det verkligen trist att behöva gå till jobbet. Man vill ju rida på den bra vågen så länge som möjligt ;)

Älskar det gröna kortet! Så vackert!
Minisar? Dum fråga säkert men vad innebär det? Har du så nära till Magnolias butik att du kan köra dit lite då och då? Det hade varit helt förödande för min ekonomi ;)

Kram Louise

Anonym sa...

Glömde fråga var du köpt Puff pennan. Är ute efter en sån ;)
Kram igen!

Gertrud sa...

Så fina kort du gör. Jag gillar Tildakorten och bakelsekortet ser smaskigt ut. Jag undrar också var man köper en Puffy pennan? Fin ide´ med ljusslingan. Kram från Gertrud

Cattis sa...

Hej vännen, jättefina kort som alltid, med risk för att låta tjatig, ha ha. Men det är bara att suga åt dig av allt beröm det är bra för skapandet :).
Hoppas du haft en bra helg / Kram kram

Tussemaja sa...

Så fina kort! *inte förvånad* En sån där puffy-penna måste jag också ha. Så häftig effekt.

Går tyvärr inte att övertala mig angående tisdag :( Men vi ses nästnästa tisdag?

Therése Ringström sa...

Jättefina kort, så härligt med något annat än julkort nu;0) De är så söta de där minisarna, jag har också ett par sådana.
Ljusslingan var en väldigt fiffig idé, vart har de hittat den?

Ha en fortsatt bra dag!!

Kran Kram Therése