tisdag 29 september 2009

En liten pojkflodhäst till dop

Hej på er! Hoppas ni har det bra.
Lever fortfarande en smula på helgen roliga evenemang hos Mia på Mixen! Annars trillar veckorna på som vanligt. Här kommer ett beställningskort till en liten Olle på dopdagen. Det är den söta flodhäst flickan som blivit pojke,klippte bort rosetten bara.Sen har jag för första gången provat att stansa i skumgummi , ja foam av nått slag eller vad det är! Det andra kortet är till min dotter. Hon är sååå opysslig det är liksom inte hennes grej med pyssel,det ska vara rejäla grejer som att mocka skit och laga mat;) Det blir lite svårt då med kort då tycker jag.Men hon kommer inte undan hon får ett puttinutt kort iaf med lite dekoration. Hon blir nog glad när hon får snigelpost iaf! Nu ska jag ladda för att åka till pysslet med tjejerna ikväll! imorgon får jag tandställning både uppe o nere,som en tonåring;)
Kram på er8 kommentarer:

Annacarin sa...

Underbara kort! Smart att klippa bort rosetten! Och självklart kommer man inte undan när man fyller år.. hi hi. Det gör man inte här heller.
Kram Annacarin

Viddan sa...

Fint,fint,fint!!! Kram

Tussemaja sa...

Så snyggt! Båda två. Tänk att en och samma stämpel kan bli så olika.

Anonym sa...

Oh så mycket fint det var här sen jag bloggade sist!

//Malin

Erica sa...

Vilka två jätte underbara kort. Vad härliga Tilda och katten är när de sitter jämte varandra. Jätte fint :)

Kramar Erica

Marie-Louise sa...

Nämen inte kan du ha såna bokstäver på ett dopkort!!! ;) ;) ;) Hihihi skojar bara, har ju sett båda korten IRL och de är underbara som alltid! Bamsekramen till dig!

Nina sa...

Underbara kort, som jag ju sett på riktigt också... foambokstäverna ser nästan ut som pepparkakor från sidan.. läckert =)
Lycka till hos tandis och vi ses snart igen =)
Kramar Nina

Chris_P sa...

Himla gulligt dopkort!!