söndag 2 maj 2010

Korsett och "Maskförvaring"

Hej på er! Det är vår, underbart! Solen står som spön i backen och jag sitter här och bloggar;) Jag ska faktiskt koka lite kaffe och ta med min kisse ut en stund snart. Jag har lite beställningar som måste bli gjorda och det var tur att Tussemaja kom igår för annars hade jag inte kommit igång. Den bruden smittar med sin kreativitet med allt från förvaring till pyssel. Vi satt här heeeela dan och heeeela kvällen och skapade igår. Hon är så skitduktig på att organisera saker och allt bara blir så bra. Hon gick loss på mina tragiska pärmar med mallar och skit i;) Nu är de så fina så jag tror jag svimmar och vet ni ? Jag hittar i dom nu;) Tusen tack för en super dag,det gör vi om. Som grädde på moset kom underbara Gun och Maja också så det blev så fnissigt fram åt kvällen;) och inte kunde jag sova sen,det bara snurrade i huvudet på grejer jag vill göra,så jag studsade upp i morse och satte i gång med min förvaring till alla masker. Fiffigt att sätta in dom i en pärm när man använt dem och man vet aldrig när man behöver dem nästa gång.
Jag har många sådana små fotoalbum med svarta sidor i. En av dem fick bli en "maskbok" här nedan ser ni hur det blev.
Framsida med maskat motiv. På första bladet en liten beskrivning hur man maskar och sen en bild på mina masker.
En kompis vars bror fyller( han är ungkarl)och har beställt en korsettväska, undrar vad hon ska fylla den med???;)
Vad det beträffar korsettväskan delar jag inte med mig av mallen,kan tyckas sniket men jag har köpt mallen här Jag får många mejl om att jag ska ge bort/sälja mallen ,men jag tycker faktiskt inte att det känns bra. Däremot delar jag gärna med mig andra mallar och dyl. Ser ni något så hör av er.
Sen har jag fått en sån fin Award av Lena "Viddan" Tusen tusen tack!
Nu är det dags att gå ut i det fina vädret.

Kram på er

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad det gäller det där med mallen så är det helt förståeligt :) Vi är ju pedagoger och sådana föredrar ju att föregå med gott exempel - i alla fall så ofta vi kan ;)

Underbar korsett väska däremot! Du är så duktig på dem ♥ Beundrar dem alltid så :)
Dessutom verkar du ha kommit på ett fiffigt sätt att förvara dina saker på. Håll tag i den väninnan.
Ha en bra vecka!
Massa kramar! ♥

Therése Ringström sa...

Nu blir jag verkligen avundsjuk på dig!!! Dina korsettväskor är såå fina, och verkligen smart förvaring, mina masker brukar hamna i papperskorgen:0(
Tänk att ha en sådan vän så nära, önskar att jag också hade det!!!

Ta hand om dig!!

Kram kram

Therése

Viddan sa...

Klart du skulle ha awarden =) Jag har oxå länge funderat på det där med masker, men det kommer alltid nåt emellan. Looooove din korsettväska ;)
Kram, Lena

Nina sa...

Korsettväskan är superläcker och smart med maskförvaring... fortfarande inte provat att maska, känns så tidsödande och pilligt, men det blir ju snyggt =)
Kram På dig! Nina

TinaStina sa...

Läcker korsettväska! Avis, avis, avis på din fina förvaring! Tussemaja är ju GULD värd med alla sina finurliga idéer. Jag har, som Nina, inte heller provat att maska ännu, men om jag gör det så ska jag banne mig också fixa sån fin förvaring :)

Kram!

Tussemaja sa...

Först förstod jag ingenting... "maskning" - vaddå för maskar?
Tills jag såg :) Så fiffigt! Har ju nu faktiskt gjort en maskning, med Magnolia dessutom.
Korsettväskan är helt underbar! Hoppas nu att du tar betalt också! Nästa gång tar vi tag i stämplarna :)

mia sa...

Väldigt vad ni var effektiva, tjejer!!
Men bra blev det ju!
Håller med dig, håll i mallen du! Vi andra kan faktiskt köpa den själva. Mer kostar den ju faktiskt inte.
kram//mia

Sofia sa...

Korsettväskan är himla läcker och oj vad mycket läckert det fanns på sidan där du köpt den. Troligen skulle jag inte ha tålamod att göra många av sakerna men sugen blir man.