lördag 15 maj 2010

HELA familjen Retropunch och en kortask

Hej och trevlig lördag på er! Jo,nu har jag ALLA retropunchar i min samling :) Den stora är JÄTTESTOR tar upp halva pysselbordet;) Jag har varit sugen på den sen jag såg den första gången när jag var i Magnolias butik. Först tänkte jag... gud, men hjälp vad stor och nästan ångrade mig ,men se det har gått över, för nu kan jag göra så stora och härliga blommor. Här nedan ser ni ett smakprov på det. Kortet och den lilla asken ska min mamma få när hon fyller 70 år. Ska lägga något fint där i. Maja papper,ja de är underbara.
Skepp o Hoj igen,här har jag gjort en ask till kortet i samma tema (jag har ställt kortet i asken). Har faktiskt använt Basic grey papper för en gång skull. Roligt att skapa i lila och svart,och är väldigt inspirerad av Magnolia Ink tidningen.
Ha det nu gott så återkommer jag snart. Jag har lite mer att visa men väntar med det till nästa gång det blir lite mycket annars ;)
Kram2 kommentarer:

Anonym sa...

ÅHHHHHHH! Gud vad snyggt!!! :) :) :)
Ser att jag missat MASSVIS med snygga Maja papper :( *SNYFT* och jag som har så liten scrapbudget den här månaden :(
OTROLIGT vackert litet paket till din mamma. Och boken är så snygg! Var har du köpt den?? ;)
Skepp och hoj kortet är också supersött! ♥

Therése Ringström sa...

Ögongodis i massor;0)kortet och asken till din mamma är sååååå fina, man skulle definitivt göra fler kort utan stämplar!
Piratkortet är också kanon, önskar Magnolia själv släpper dem snart så jag också kan få hem dem!!

ha en riktigt trevlig lördag!!!

Kram kram
Therése