tisdag 23 februari 2010

Två Easel kort

Hej på er! Nu har jag sportlov =) Härligt skönt. Jag har varit väldigt trött på sistone så orken räcker inte till ,det är lite frustrerade. Denna vecka är mycket att stå i. Eftersom min operation är nästa vecka så vill jag få undan här hemma så mycket jag kan med tvätt och andra tråkigheter som måste göras och då passar det bra med ett lov nu. Men lite kort har jag alltid tid till ,konstigt va? =)
Ikväll blir det nog inget pyssel för mig för jag undviker infektioner nu,är ju livrädd för att bli sjuk. Jag håller mig mig hemma så mycket jag kan och det är ju bra för då kan jag skotta snö MORRRRRRRR och det ska göras idag. Igår gick de ut på radion att man skulle skotta sina tak eller kontakta fastighetsägaren om man så något....vips så var alla gamla gubbar uppe på taken i vårt villaområde( Det bor väldigt många äldre här) Herregud,det är ju livsfarligt och nedan för stod fruarna o höll i stegarna, helt galet!!
På det rosa Easelkortet är en bedårande hÄngel en av de senaste och på det gula Magnolia från förra våren. De är målade med Distresser på 300 g akvarell. Bilderna är inget vidare men hoppas ni ser iaf.

Kram

8 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Jääättefina Suz!!! Supergulliga, gillar det rosa mest förstås ;-)

Anonym sa...

Dina nya kort är underbart söta! Det rosa är ju fantastiskt vackert men jag måste säga att min favorit är det gula. Underligt va? Det är säkert för att du har förmågan att göra allt du lägger handen vid till ngt sanslöst! :D
Hoppas att jag får chansen att njuta av ngt mer pyssel här innan din operation men du skall absolut ta det lugnt och ladda upp precis som du skriver. :)
Hörs vi inte innan så vill jag passa på att önska lycka till, allt kommer gå jättebra! :)
Kram

Viddan sa...

Helt fantastiska! Kram, Lena

Therese Fredriksson sa...

Åh, jag älskar Tulpantilda, en av mina favoriter. Jättefina båda två. Trist att det inte blir nåt pyssel för varken dig eller mig ikväll... Men det är väl så ibland. Hoppas vi ses snart i alla fall.
Kram

Cattis sa...

Jätte, jättefina kort.
Sen har du så mycket olika fina vikningar och idéer när du gör dina saker. För en annan blir det oftast de vanliga enkla vikningarna. Tänkte att jag skulle försöka ge mig på ett sådant stafflikort, men måste jaga runt efter en mall, beskrivning först.
Hoppas att du får iordning på ditt nu hemma, innan det är dags för dig att operera dig.
Hoppas inte att det är ngt allvarligt.
Var rädd om dig och må så gott / Kram kram

Anita sa...

Åh, vilka ljuvliga kort du gjort. Det är en fröjd att se.
En fröjd är det att läsa att du är så positiv. Jag tänker på dej och hoppas du får gjort alla förberedelser som ska göras. Lycka till med operationen. Ta hand om dej.
Stor kram från Anita

Cattis sa...

Tack snälla Suz för din förklaring på min blogg.
Ska sätta mig ner och försöka mig på vikningen ngn dag när det lugnat ner sig lite..
Ha det så gott och en trevlig helg / Kram kram

Tussemaja sa...

Men alldeles underbara! Kan du inte smitta över lite på mig?! Snälla :)
Stort lycka till med operationen... även fast jag saknar dig så förstår jag att du inte kom på pingel-träffen. Kram!