måndag 10 augusti 2009

Tillbaka till bloggandet och ett kort!

Hej på er!
Nu är det längesedan jag var här på bloggen! Gud,vad fort tiden går och mitt sommarlov börjar ta slut...Inte så synd om mig, ni andra kanske har 4-5 veckor max jag har ju varit ledig sedan början av Juni, lite längre i år eftersom jag också hade en student att förbereda för. Hursomhelst så har jag haft underbara veckor nu på vår lilla ö i skärgården. Det är faktiskt så att det är en annan värld.Vi kom hem i går och då kom verkligheten i kapp på något underligt vis. Det roligaste var dock att öppna posten... Vad ligger där?! Jo, det finaste kort jag sett... en KAOS från Hanna !Jag är så stum och jag är så imponerad så jag bara gapar. Ni ska få se det snart, inom de närmaste dagarna,det är makalöst fint. Denna vecka blir nog inte mycket pysslar för jag är "arbetsledare"(Vi ska packa hennes rum) åt dottern som nu på fredag flyttar till Uppsala! Hon ska nu ta det stora klivet ut och bli student på riktigt. Hon ska gå 4½ år på Uppsala universitet och bli Agronom och Djurskyddsinspektör. Jag är såååå stolt över henne!!! Det kommer bli väldigt konstigt här, tyst och ingen som kommer hem rumlandes mitt i natten ;0) och andra sidan har jag ju en liten dam kvar hemma! Det är nog tur för mig att jag får lite nedtrappning;0) För det är ju faktiskt så att det är bara 2 år kvar så sticker hon också iväg. Här kommer ett kort som jag gjort med Inkidos papper och Magnolia jag har målat med distresser.
Ha det bra så kommer jag snart tillbaka och i morgon är det 1 år sedan jag startade bloggen. Framöver ska vi fira 10.000 besökare . Jag väntar på lite roligt ska komma, som ska vara med på utlottningen.
Varm kram till er


12 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till KAOS:en!!! Vilket fint kort du har gjort, du är verkligen värd alla awarder du får!

Lilla Pyssel Inger sa...

Stort grattis till din KAOS Award:) Har också fått och det är så himla kul för man får något riktigt fint i brevlådan och inte bara en massa reklam och räkningar! Kortet som du har skapat är jättefint Suz som alltid:) Ha en toppen dag och sköt om dig, kramis från lilla pyssel Inger:)

Hanna sa...

Hej!

Åååwow vilket kort du gjort!
Så fint färglagt och massor av härliga detaljer, precis som alltid.
Ha det bra!
Önskar dig en fortsatt trevlig måndag,
stora kramar från Hanna

Teija sa...

Hej och välkommen tillbaka från semestern!:-)
Superfint kort! Vart har du köpt stansen med hjärtan som du har i bakgrunden? Om det nu är en stans? Jag tycker den är så fin.:-)
Ha en fortsatt fin måndag!
Kram Kram

Marie-Louise sa...

Jättegulligt kort! Du det där med att rensa, sanera o packa, det kan jag nu...BLÄÄÄÄÄ Lycka till med det!! Förresten vännen....om jag inte minns helt fel, så "vann" väl jag en lunch innan semestern. När delas priset ut? ;) ;) Bamsekram!

Marie-Louise sa...

Oj jag GLÖMDE!! GRATTIS till KAOS!!! Kram igen!

Viddan sa...

Välkommen tillbaka & grattis till din KAOS-award!
Vilket sött kort du har gjort!
Kram, Lena

Anonym sa...

Hejsan... kul att du fick ett KAOS... Jag har ett annat kaos här hemma...ha ha ha!

Fint kort du gjort - jag gillar massor, såg att du varit inne på min hundblogg, och kanske det är bättre med en trött katt!

//Malin

Erica sa...

Åhh ett stort grattis till KASO awarden. Den är du värd.

Låter som du har haft det helt underbart i sommar.

Ett helt fanstastikt fint kort har du gjort. Härliga färger och underbar dekoration och en super söt stämpel så klart.

Kramar Erica

Anonym sa...

Vad roligt att se ett nytt inlägg här igen, jag har saknat dina fina kort :)
Har själv börjat jobba idag och det känns som att jag skulle kunna ha en sisådär 7 veckor till..verkligheten kom ifatt även mig, det känns tråkigt att inte allt underbart varar för evigt :(
Finfint comeback kort du gjort!
Kram Louise
http://rosascrapverkstan.blogg.se

Therése Ringström sa...

Vilket underbart kort!!!!! Den stämpeln är faktiskt en av mina favoriter, hon har flyttat hit också;0) stort grattis till KAOSen den är du verkligen värd!!!!

Ha det bra !!!!

Kram Therése

Nina sa...

Jättefint kort! Rosa är fint =)
Grattis till KAOS awarden (den var jättefin!!!!)
Kul att ses idag, hoppas det inte dröjer länge till nästa gång!
Kram Nina