lördag 13 juni 2009

Nybakad student!

Hej på er!
Nu är det nästan över allt firande och fixande! Det har varit så roligt att få göra Linns student till ett minne. Jag är så stolt över henne. Vilka betyg sen oj,oj ,så fina. Mamma har fortfarande lite svårt att smälta att hon VG i matte D ;0) Det har hon inte ärvt efter mig iaf;0)Resten av betygen var nästan bara MVG och VG,så roligt. Nu väntar Uppsala för fortsatta studier!Hon fick en massa roliga presenter,dator och mängder av presentkort på IKEA ,fina smycken. senare på kvällen bar det i väg till stan. Jag hämtade 2 frusna hesa tjejer vid 04.30 i morse lyckliga och trötta. Nu väntar den fina studentbalen på Nynässlott här i Södermanland i morgon.Det är ju massor med bestyr med det också;0) Jag vill tacka Marie-Louise för allt och så roligt att du ville vara med oss igår,självklart antar jag dina utmaningar;0)
Kram på er

5 kommentarer:

Therese Fredriksson sa...

Åh vad fin hon är. Hoppas hon hade en toppendag trots pissvädret och att hon får bättre väder på balen. Väntar på bilder därifrån =) Kram

Marie-Louise sa...

Tack själv det var ett rent nöje! Hoppas vi ses snart igen! Kramizar

Anonym sa...

Var stolt över din dotter, och så fin hon var!

//Malin

Teija sa...

Hejsan!:D
Va, häftigt med VG i matte, ja du ska vara stolt över din dotter.:)Ni har gjort ett bra jobb.:)
Du har skapat mycket fint på senaste tiden ser jag.:) För mig så har inspirationen inte riktigt infunnit sig, trots att jag har velat pyssla, konstigt det där. Några kort har det blivit trots det. Det kanske blir så om man har pysslat för mycket, man liksom tappar lusten för ett tag, tror jag i allfall.
Ha en underbar söndag!
Många kramar!

Favvoeleven sa...

Och nu börjar livet i Uppsala, suckar jag avundsjukt......
Att vara student i Uppsala var så roligt, så roligt! Ska jag tipsa henne??? Eller inte! ;)
Kram