lördag 9 maj 2009

Grattis kort och Tim Holtz

Hej och god morgon!
Här kommer det ett grattiskort som jag gjorde till Tess, med Inkidos fina papper,Maja design och den söta Tilda från Magnolia. De två andra korten är kondolians kort. Det är svårt iaf det ena som som ett par skulle har som mist sitt barn, beställaren ville inte att det skulle vara så mycket på så pappret fick tala. Jag har använt Tim Holtz små masker,vad roligt det är med mask och Distresser. Huset ekar tomt tjejerna är på sitt . Linn är på Önka hela helgen och jobbar. Det är ko-släpp idag kl.10.00. Det är underbart och se när de släpper ut alla kor på sommarbete. synd att det är risigt väder just idag. Nej nu gott folk nu ska jag ta tag i hem och trädgård!
Kram på er9 kommentarer:

Anonym sa...

Uj, vad jobbigt det lät att tillverka iaf ett av de två korten. Har blivit mamma för 2 år sedan och sen dess är jag en riktig sucker som knappt kan se "Sjukhuset" på 3: an ;)
Men..lika vackra som alltid!!

Marie-Louise sa...

Oj kan inte vara lätt att göra kondoleanskort....jättefina. Kortet till Tess är hur gulligt som helst, gillar färgerna massor, och ovalen är toppen! Spellbinders antar jag? Ha superhelg! Kram!

Anonym sa...

Superfina kort som alltid vännen, gillar massor.
//Malin

Nina sa...

Jättefina kort, som vanligt =)
Ha en skön helg i blåsten...
Kramar Nina

Åsa/asamia sa...

Kanonfina kort, med lagom mycket detaljer! Du har verkligen lyckats bra!

Favvoeleven sa...

Korten uppskattas säkert av de som fått dem i sin svåra stund.
Kram

Anonym sa...

Fina kort!

Nu har jag kikat runt mycket, på mycket härliga saker, och har sagt åt gubben att köpa vita kaffefilter!!! (Han var passande nog på affären just nu! Hihihi...) Gissa vad jag ska försöka lära mig?!

Sofie sa...

Det kan inte ha vart lätt att göra kondoleans kort, men jag tycker du har lyckats jättebra. Lite diskreta men otroligt vackra. Kortet till Tess är också jättefint. Är själv väldigt förtjust i Inkidos papper.
Ha en trevlig vecka.
Kram Sofie

Erica sa...

Lika fina kort som alltid när du är i farten. Gillar dem massor.
Kram Erica