onsdag 28 januari 2009

SCRAPTRÄFF!

SCRAPTRÄFF! SCRAPTRÄFF!SCRAPTRÄFF!
Nu anordnar vi den första scrapträffen i Nyköping!Så boka lördagen den 4/4 2009Mellan kl. 10.00-18.00Vi har bjudit in Hoppetossa Inspiratör från Göteborg!Kortmaja (Jag)visar målning av stämplade motiv med Distresser.Tävlingar & lotteri med fina vinster.Ta gärna med några foton om ni vill vara med på utmaningarna & tävla.Pris: 200:-Antal deltagare: 40st (p.g.a. platsbrist)….så först till kvarn, gäller.Anmälan görs med namn, adress & mailadress till mixen.frisberg@gmail.comAvgiften betalas in efter ni har fått bekräftelsemail att det finns platser kvaroch då senast 20/3.Fika med ostfralla, godis & dricka ingår.Önskas något annat att äta kan vi ordna det till självkostnadspris.Önskar ni förbeställa några varor går det bra att maila in en beställningen till Mixen Hobby & Handarbete på mixen.frisberg@gmail.com så ser vi till att era varor står & väntar på er när ni kommer.Beställningen måste vara gjord senast 20/3 så att vi hinner få hem allt.Ni kan naturligtvis även handla direkt i butik.Väl mött alla glada scrappare!!!
Ni kommer väl?Gå in på Mias mix och läs mer.
Jag har ett par kort på lager att visa,annars har det inte blivit så mycket annat än att testa och öva på Promakerpennorna som hamnat hemma hos mig;0) Det måste man verkligen öva på för att det ska bli bra. Jag älskar ju att måla med distresser men jag vill också lära mig nytt!
Ha det gott och glöm inte och anmäla er till vår roliga scrapträff!
Kram
11 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Fiiint! Tack för senast! Kram

Anonym sa...

Oh så fina kort!!!!
Älskar blått!

//Malin

Therése Ringström sa...

Fina kort gillar särskilt det blåa:0)
Ha en bra dag!!
Therése

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Vilka underbart fina saker du gör! Gillade byrån och alla söta kort! Jag är super nybörjare med att scrappa, men tycker att det är jätteskoj!!! Ha det gott!!

Cornelia sa...

Tack snälla du för kommentar hos mej, GISSA om den värmer?!!!

Och du... har gjort fina kort som vanligt. Fastnade på direkten för semlepappret, var kommer det ifrån?! Ääääälskar semlor, ju!!! *S*

Cornelia sa...

HA! Om man läser lite mer noga så ser man att du har stämplat själv... jämrans! Jag som inte vill handla av Magnolia (har så dåliga erfarenheter av dem) men ååååh! Semlor!!!!!

TinaStina sa...

YES! Gissa om jag har anmält mig??? Det gjorde jag till och med INNAN det kvar klart :)

Underbara kort och vintagekorten gillade jag hur mycket som helst.

Kramar!

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Jag fick din adress av Tove. Ja kanske vore skoj o gå på en träff. Vad gör man på en sån??=)

Nina sa...

Superfina kort som vanligt =) Och du är riktigt duktig på promarker redan, så du behöver inte öva mer nu =)
Scrapträff på min födelsedag, kan det bli bättre! =)
Ska maila mia på en gång...
Kram Nina

Lilla Pyssel Inger sa...

TACK SNÄLLA Suz för din gulliga kommentar om min Vintage väska det gjorde mig riktigt GLAD:) Tycker det är himla kul att se dig göra Vintage kort och jag tycker att du gör det mycket bra:) Jättekul med Scrapträff och att Hoppetossa kommer hon är jo en person som jag beundrar mycket hon gör jo dom mest fantasiska saker å det skulle vara kanon att se henne skapa live:) Det enda lilla problem är att det är Scrapping mässa i Stockholm den dag så det blir att välja mellan två KANON saker att vara med på:) Jag återkommer när jag har bestämt mig..... svårt varför skulle det vara på samma dag......Kramis från lilla Inger

Anonym sa...

Hej Suz!

Tack söta du för dina gulliga hälsningar! Jag har en liten present till dig i min blogg för att du är du! ;)

Ha en bra dag, kramar