torsdag 22 januari 2009

Kaffefilter rosor och lite tankar

Hej på er!
Det blir inte som man tänkt sig... hur ofta tänker vi inte så? En arbetskamrat till mig fick stroke förra veckan bara 44 år och en släkting har fått besked om bröstcancer bara drygt 40 år,då får man vara glad för de små krämpor man har,även om det i sig är jobbigt, så är jag tacksam.
Tänker på er!
Lite kort har det blivit... Det är visst mycket rosa nu;0)Och sen har jag fått för mig att göra kaffefilter rosor! Detta är mina första försök, men jag får öva det märker jag för jag" vetitusan" om det ser ut som rosor!?Hittade en beskrivning på nätet(hittar inte tillbaka dit)Men jag är så usel på att följa steg för steg beskrivningar iaf jag tror alltid att jag kan själv;0)
Ha en bra helg,får jag säga för min har redan börjat!
P.s Jag har ett alfabet till salu apricot från bosskut,nån som är intresserad?375kr vill jag ha för det,jag har bara använt det nån gång. Maila mig på kortmaja@hotmail.com
Kram


16 kommentarer:

Teija sa...

Hej Tjejen!
Å fy vad ledsamt med din arbetskompis och släkting.:( Ja, man får verkligen en tankeställare när det händer nåt i ens närmaste krets.
Dina rosor är ju hur fina som helst, :) och korten likaså. Vet du att,den rosa färgen betyder att själen håller på och läker, det har jag fått höra. Jag har varit helt tokig i rosa sen 2004 och är det fortfarande. ;) När jag var sjukskriven anlade jag en rabatt, HELT i rosa.:)
Va skönt att ha helg redan.Själv har jag den här dan och imorgon kvar, sen får man sova. haha.
Ha de bra idag vännen!
Kram kram

Marie-Louise sa...

Tråkigt att höra om dina nära...
Kanon fina kort dock, och det där med kaffefilter-rosor vill jag lära mig!

Kramisar!!!

Therese Fredriksson sa...

Jättefina kort!!! Supersöta och fina färger. Spännande med rosorna, inte såg de hemmagjorda ut i alla fall. Kram kram

Nina sa...

Ja man ska inte klaga på förkylningar och trötthet och allt det kan vara ;) Man vet inte hur bra man har det... Som vi sa i tisdags...
Korten är helt ljuvliga, och de där rosorna får du gärna visa på tisdag!
Kramar Nina

Erica sa...

Vad tråkigt med din arbetskamrat och din släkting. Man skall aldrig ta något förgivet här i livet. Man måste glädjas åt det man har. Tyvärr behöver påminnas om det.
Jätte fina kort har du gjort. Härligt med lite rosa tycker jag. man använder det för sällan.
Rosorna var super fina. Dem kan man inte klaga på.
Ha det gott!
Kramar Erica

Chris_P sa...

Aldrig kul när livet gör intrång i vardagen...

Du har gjort jättefina kort. Någon blir nog glad!

www.mariante.se sa...

Hejsan svejsan.....
Ja det var inga trevliga besked runt dej precis.
*kram*
Men för att se framåt lite så hoppas jag att det ska bli riktigt givande då jag kkommer på visit, jag ska iaf försöka lära er så mycket jag kan om att skita ner å få till det där lite gamliga Mariantiska.
Sånadära rosor testade Yoli på att göra innan jul...jisses va hon jobbade det tog timmar ...men snygga blev dom både hennes å dina.
Vi ses

Viddan sa...

Hej!
Fina kort igen! Du är duktig på att färglägga - vad använder du? Vilken tillverkare är det på mönsterpappret med rosor? Det är så fint.
Kram, Lena.

Kattis sa...

Nina sa att du hade igelkotten som ligger i en "nöt", Den hon använde på senaste kortet (eller ja, senaste inlägget). Skulle jag kunna få köpa ett ark uppstämplade sådanna? =)Sen undrar jag vart man får tag på Punchen som du använt dig av på" http://2.bp.blogspot.com/_JptlEum483U/SVB08p4hguI/AAAAAAAAAVc/nabNqP3K-0M/s1600-h/julkort+till+mama.jpg " grankvistarna =)Har letat SÅÅÅ Länge =) Ok många frågor =) Maila mig gärna, eller lägg en kommentar i min blogg =)
katarina.skogberg@gmail.com

Anonym sa...

Hej.
Inga roliga nyheter för dina nära.
Dina rosor är fina. Länken du söker heter Mommy makes roses. Eller titta hos
http://annascrapar.blogspot.com/
Hon har en länk som hon kallar kaffefilterrosor En fantastisk tutorial. Jag har oxå provat och måste säga att man får lov att ha en ängels tålamod.
Lyck till.
Å det var fina kort du gjort. Härliga roasa och fina motiv.
Maria

Anonym sa...

Jättefina kort - älskar alla!

//Malin

Anonym sa...

Hej! Det låter inget vidare för dig just nu! Jag förstår att du har det tungt & jag vet själv precis hur det är då min mamma fått cancer precis. Hoppas att allt känns bättre så småningom! =) Du har gjort underbart vackra alster, trot jag måste testa rosorna jag oxå! ;)

Ha en riktigt bra dag, kramar!

Anonym sa...

UNDERBARA KORT MAN BLIR ALDRIG BESVIKEN PÅ DOM DET ÄR SÄKERT:) Rosorna var jo hur fina som helst gillar dom massor massor! Tack snälla för besöket hos mig för dina kommentarer och din omtanke. Trist med tråkiga besked måste vara jobbigt sänder dig en extra kram å hoppas du får en trevlig fredag och helg ändå! Hälsningar och kramis från lilla pyssel Inger

Anonym sa...

Kaffefilterrosor, hmm undrar hur man gör.....
Kram
Ps,om du tar ctrl och h då får du fram historiken o ser vilka sidor du har varit på. Man kan även spionera vad andra har varit också.....

Anonym sa...

Jag tycker du väljer helt rätt färg när det är rosa den färgen är så mysig och det är allt du gör också
kram lolla

TinaStina sa...

Superhäriga kort... som vanligt! Ja du, man vet aldrig vad som kan hända. Helt plötsligt slår livet till och man står där, lätt handfallen.

Du har något att hämta i min blogg!

Kramar!