söndag 12 oktober 2008

Min pysselhörna

Hej på er! Idag har jag inget nytt att visa:-( Det går lite trögt på pyssel fronten.Jag är så otroligt trött och mina onda leder gör sig ständigt påminda. Jag brukar alltid vara full av energi men nu orkar inte kroppen. Men jag ska ta och snacka allvar med den så blir det snart bra:-) Här kommer iallafall kort på min pysselhörna som jag har omorganiserat lite med hopp om inspiration. Så idag har jag gjort lite men inget är klart,jag börjar på nya projekt hela tiden så nu är det MYCKET grejer på G. Ni måste bara gå in på Miasmix och titta och läsa. Den bloggen har vi startat nu när kurserna kommit i gång. Det roliga är att eleverna själva bloggar! Hel kul läsning och fina alster finns och det kommer mer. Så gör ett besök nu. Ha det bra och kram på er Suz





8 kommentarer:

Nina sa...

Vilken fin liten hörna du har... själv är man lite mer mobil och packar upp och ner hela tiden... suck =)

Anonym sa...

Vad kul att få se din höran... jag är mycket avis, jag har ju ingen sådan!

//Malin

Anonym sa...

Vilken fin hörna du har:0) Jag skulle också behöva organisera min lite för liten yta eller för mycket grejer.... jag vet inte riktigt vad felet är;0)
Hoppas du hittar inspirationen igen!!!
Ha det bra!
Therése

Anonym sa...

Hej på dig pyssel kompis !
Blir riktigt avis på din hörna själv väntar man på att ett av barnen ska flytta ut(ush vad hemsk man är)så att jag kan få ett eget pyssel rum.
Drömma måste man få göra eller hur, hoppas du får må bättre snart Susanne håller tummarna för det.
Sköt om dig och ha en riktig bra vecka, hälsningar & Kramar från lilla pyssel Inger

Anonym sa...

Tänk att ha en så fin pysselhörna...... Ses på torsdag!
Kram

Anonym sa...

Hej vännen!
Ja, det skulle vara himlans kul om du kunde pyssla med oss. Men du har fullt upp ser jag. Det låter så kul med alla pysseltjejer och kul med gemensam blogg.
Wow, vad mycket fint du har i din pysselhörna. Du har samlat en del ser jag. Och det är ju inte svårt. :o) Man kan ju bli galen för det kommer nytt hela tiden. Hi hi.
Hälsa din kära syster att jag återkommer om väskan. Jag kan bara inte bestämma mej för färger mm. Kände mej så petig och besvärlig där ett tag. c",)
Ha det så jättehimlagott.
Bamsekramen kommer här till dej.
Från blåa Anita

Erica sa...

Vilken fin hörna du har. Blir lite avundsjuk. Skulle behöva organisera mina saker lite mer tror jag.
Hoppas du hittar inspiration snart så vi får se lit efina kort!

Kram Erica

Teija sa...

Den hörnan, med den ordningen den blir man avundsjuk på. ;) Mitt pysselrum ser ut som om en tromb har dragit igenom. ;) Jag får nog organisera upp där.