tisdag 10 augusti 2010

Nu så....

Är alla stämplar sålda! Jag ska framöver ta ett nytt tag med de monterade stämplar jag har. Jag har Penny black och lite annat. Det blir nog lite mer Magnolia också.
Jag hoppas, hoppas att min inspiration kommer tillbaka snart... det är jobbigt att gå o vänta,klämmer och grejar men får inte till det suckar stönar och säger nej..det går inte! Känner ni igen det? Tips om hur den kommer tillbaka önskas!
Ha det gott och kram

2 kommentarer:

Annelie sa...

Jag känner absolut igen mig och borde inte komma med några goda råd överhuvudtaget när det gäller pysseltorka, har det alldeles för ofta.
Men har du provat att sätta dig med nåt litet, som att färglägga några motiv eller göra egna dekorationer?
Något helt kravlöst som inte "ska bli nåt".
Man kan även här få tvinga sig till pysselbordet men ibland vaknar inspirationen till liv när man "gjort en vacker blomma som skulle kunna passa till det där pappret"...
Och skulle det inte funka just den gången (eller nästa..) så har du kanske iaf byggt upp ett litet lager med tjusiga dekorationer som du garanterat snart kommer få användning för ;-)
Visst, det skadar inte med ett uppehåll i pysslandet lite då & då men visst är det frustrerande att vilja men inte riktigt kunna!!

Hoppas du får tillbaka inspirationen snart,
Kram Annelie

Nina sa...

Det går nog inte att tvinga fram, bara att strunta i pyssel någon vecka sen kommer det tillbaka som ett brev på posten =)
Kram Nina