fredag 30 januari 2009

Scrapträffen och Promaker!

Hej på er! Åh,vad det finns mycket fina scrapsaker att köpa nu man blir helt galen;0) Det är så mycket nytt!
Det är så roligt att bara efter en dag så har vi fin uppslutning till får scrapträff redan:0)Hoppetossa/Mariante ska ju dema och har även med sig yolis så underbart kul ...jag tror jag svimmar!Passa på att boka nu,det är 4/4 som gäller!
Jag har köpt Promaker pennor som jag håller på att öva mig på,hm det var inte lätt. Det översta är målat med mina älskade distresser .Det under med Promaker. Pappret är från Kaiser det är jag helsåld på... det också;0) Ha nu en skön helg det ska jag ha bland tvätt och städ, jag är en ju en fena på att skjuta på allt;0)
Kram



onsdag 28 januari 2009

SCRAPTRÄFF!

SCRAPTRÄFF! SCRAPTRÄFF!SCRAPTRÄFF!
Nu anordnar vi den första scrapträffen i Nyköping!Så boka lördagen den 4/4 2009Mellan kl. 10.00-18.00Vi har bjudit in Hoppetossa Inspiratör från Göteborg!Kortmaja (Jag)visar målning av stämplade motiv med Distresser.Tävlingar & lotteri med fina vinster.Ta gärna med några foton om ni vill vara med på utmaningarna & tävla.Pris: 200:-Antal deltagare: 40st (p.g.a. platsbrist)….så först till kvarn, gäller.Anmälan görs med namn, adress & mailadress till mixen.frisberg@gmail.comAvgiften betalas in efter ni har fått bekräftelsemail att det finns platser kvaroch då senast 20/3.Fika med ostfralla, godis & dricka ingår.Önskas något annat att äta kan vi ordna det till självkostnadspris.Önskar ni förbeställa några varor går det bra att maila in en beställningen till Mixen Hobby & Handarbete på mixen.frisberg@gmail.com så ser vi till att era varor står & väntar på er när ni kommer.Beställningen måste vara gjord senast 20/3 så att vi hinner få hem allt.Ni kan naturligtvis även handla direkt i butik.Väl mött alla glada scrappare!!!
Ni kommer väl?Gå in på Mias mix och läs mer.
Jag har ett par kort på lager att visa,annars har det inte blivit så mycket annat än att testa och öva på Promakerpennorna som hamnat hemma hos mig;0) Det måste man verkligen öva på för att det ska bli bra. Jag älskar ju att måla med distresser men jag vill också lära mig nytt!
Ha det gott och glöm inte och anmäla er till vår roliga scrapträff!
Kram




söndag 25 januari 2009

Nu tror ni väl jag är...

GALEN! Och det tror jag med! Jag har gjort ett vintage kort! Jag har tänkt att det ska nog inte jag ge mig på, för jag tycker alla gör så fina,men så fick jag för mig att det ska nog göra ett iaf! Mitt blev inte så mörka färger jag gillar ju rooooosa väldigt mycket som ni säkert vet. Här är iaf mitt första försök, får se om det blir några mer;0)man vet aldrig!Biljetterna har jag hitta på nätet här.
Sen har jag gjort egna bakrundspapper med magnolia stämplar! Det var roligt och lite jobbigt,det blev mycket målat.
Tusen tack för alla Awarder jag har fått av er! Jag blir så otroligt glad! Jag återkommer snart till dem. Ha nu en bra vecka,veckorna rusar på med storm steg... snart är det vår !





torsdag 22 januari 2009

Kaffefilter rosor och lite tankar

Hej på er!
Det blir inte som man tänkt sig... hur ofta tänker vi inte så? En arbetskamrat till mig fick stroke förra veckan bara 44 år och en släkting har fått besked om bröstcancer bara drygt 40 år,då får man vara glad för de små krämpor man har,även om det i sig är jobbigt, så är jag tacksam.
Tänker på er!
Lite kort har det blivit... Det är visst mycket rosa nu;0)Och sen har jag fått för mig att göra kaffefilter rosor! Detta är mina första försök, men jag får öva det märker jag för jag" vetitusan" om det ser ut som rosor!?Hittade en beskrivning på nätet(hittar inte tillbaka dit)Men jag är så usel på att följa steg för steg beskrivningar iaf jag tror alltid att jag kan själv;0)
Ha en bra helg,får jag säga för min har redan börjat!
P.s Jag har ett alfabet till salu apricot från bosskut,nån som är intresserad?375kr vill jag ha för det,jag har bara använt det nån gång. Maila mig på kortmaja@hotmail.com
Kram






måndag 19 januari 2009

Mixens E-butik

Nu har Mia"smygöppnat"sin nya webbutik,Mixen Hobby & Handarbete.Än så länge är det bara ett fåtal varor inlagda i butiken, men det kommer fler vartefter.Titta in här
Förhoppningsvis ska allt fungera.

fredag 16 januari 2009

Byggt en byrå till...

Hej på er allesammans! Nu har jag varit i snickar tagen igen! Denna gång med stora tändsticksaskar. Det är så kul att se hur det växerfram av så simpla saker;0)Ett lite kort till underbart söta Melwin har det också blivit. Maja papper för hela slanten!Idag ska vi åka till Formexmässan i Stockholm,det ska bli så kul. Jag har med mig haklapp,det blir så mycket dregel annars;0)
Trevlig helg och kram





lördag 10 januari 2009

Byggt en byrå till mig!

Hej på er!
Jag har gjort mig en lite byrå av tändsticksaskar. Många andra har använd den som adventskalender men jag har ju så stora barn, så jag har gjort den till mig själv;0)Kan det var någon där ute som behöver tändstickor så säg till jag har väl tusen minst;0) eller har ett bra tips vad jag kan göra med dom.Maja designpapper i igen och lite kaiserpapper, det som är prickigt. Sen ett litet kort igen,tänk inte fören jag ladda upp kortet såg jag att det lilla hjärtat hade vikt upp sig MORRRR! typiskt,ni får stå ut iaf. Ha en skön helg det som är kvar på den, för visst rusar helgerna iväg?! Kram






onsdag 7 januari 2009

Album för hela slanten...nästan

Hej på er!
Idag har jag börjat jobba, det gick bra förutom att jag höll på att somna efter lunch;0)Man har ju vant sig med att ta en liten lur varje eftermiddag under lovet;0)
Jag har också lyckat klippa mig i fingret...rejält dessutom. Jag har sytt och fått infektion i såret. Jag har fått penicillin en väldig dyr sådan säger min man för på väg till apoteket kraschade med han bilen i snöovädret(med honom gick det bra)hela fronten är tillknycklad och vi vet inte om det går att fixa:0(Så det blev en dyr penicillin kur. Nog om det... Jag kan pyssla iaf och det har jag gjort,jag har gått loss med Bian och gjort lite grejer till butiken där jag säljer mina grejer och 2 böcker till mig själv en för beställningar och en för scrapidéer och Maja papper igen, älskar dom!Ett kort har jag också hunnit gjort till en kompis som nyligen fyllt år.
Ha det bra nu och snart är det helg igen.
Kram




fredag 2 januari 2009

Mina 10 bästa under 2008

Hej på er och god fortsättning på det nya året!
Här kommer mina 10 bästa under 2008 eller de som jag har kvar i datorn efter som de andra har lämnat hädan! Hur som helst så har jag lärt mig fantastiskt mycket under förra året. Mycket tack vare mina underbara elever på scrapkursen som velat lära sig nytt! Det har varit otroligt roligt och lärorikt för mig. En varm kram till er alla,det kan behövas för nu är det kallt!