söndag 5 juli 2009

En liten blåbärspojke!

Hej på er!
Hoppas ni har det bra. Jag har njutit på ön i helgen . Jag trodde kanske att det skulle vara lite svalare ute i kustbandet men så var det inte;0) Men idag är det iaf lite annat väder. Hoppas nu inte sommaren är slut för det. Nu är borrningen klar för vår bergvärme nu väntar installationen bara. Det känns lite märkligt att borra efter värme när det är 30 ++ inne;0) Här kommer ett kort med en söt blåbärspojke ...Pojken som fått kortet i helgen fyllde visserligen 72 år! Han blev så glad ,han fick även en regnmätare i koppar som han genast fick användning för. Det kom en skur så till den milda grad att vi baxnade. Det drog in ett sådant åskväder, på 10 minuter var det och över 6 mm regn senare. Jisses ,vad sådana väderfenomen är spännande om man är i skärgården... eller inte för jag blev skiträdd ;0)
Nej ,nu är det dax att återgå till målning av de nya Magnolierna som damp ner i lådan härom dagen. Snart återkommer jag med ett par kort.
Kram på er5 kommentarer:

Nina sa...

Fint kort, förstår att han blev glad =)
Nä, än är inte sommaren över... min semester börjar om en vecka så då kommer den tillbaka ;)
Kram Nina

mia sa...

Jättegulligt kort! Skulle jag också vilja kunna göra.
Har nyss kommit hem från landet. Skulle helst vilja gå & lägga mig ett tag , men ingen ide för jag hinner inte somna om i alla fall.
kramiz //mia

Erica sa...

Ett jätte fint kort. Förstår om mottageren blev glad. De är bara så sötta dessa stämplarna från skogstokiga.

Väntar med spänning på vad du skall göra med d enya magnolia stämplarna. De ser så sötta ut.

Kram Erica

Anonym sa...

Härligt kort vännen

//Malin

Therése Ringström sa...

Gulligt kort, inte konstigt att han blev glad, lite tråkigt med vädret men det är väl konstigt att vi alltid vill ha ett annat sorts väder än det vi har just för tillfället?!
Ska bli spännande att se vad det blir av de nya Magnoliorna;0)

Ha en bra dag!!

Kram Therése