tisdag 19 augusti 2008

Många nya kort och awards

Hej på er!
Jag vill börja med att tacka Nina och Tessan för awarden. Så snällt av er. Nu har jag varit ledig i 9 v. Började jobba igår! Det gick bra och ser i fram emot när barnen kommer på måndag. Jag har gjort en massa kort men visar nu bara 3 st annars drunknar ni:)
Men de kommer också att visas snart. Håller på att "jobba" upp ett gäng för höstens kurser och marknader. Det tar många timmar att göra ett kort så det gäller att vara ute i god tid.
Dess utom så är det såååå otroligt mycket läckra scrapgrejer som jag vill köpa men hur ska man ha råd till allt?
Ha det bra och idag ska visst solen lysa. Härligt!


6 kommentarer:

Lotta sa...

WOW....vilka urläckra kort...... hela bloggen är jätterin och full med fina alster. Hit lär jag komma tillbaka och få inspiration=)

M@gs sa...

Vilka fiiiina kort. Tack för klockren inspiration.
Kram

Anonym sa...

Åh vad mycket fint det fanns här!

Nina sa...

Fina kort du gjort... nu igen =) Lite annan stil på dom, nu blir man ju inspirerad igen... Hinner tyvärr inte pyssla på torsdag men hoppas på veckan efter... beroende på hur långt vi hunnit med Hugos rum. Ha det gott! Kram Nina

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Susanne!
Dom nya korten var riktigt snygga gillade dom JÄTTEMYCET, du är så himla dyktig Susanne!!!!
Jag har hela tiden sett fram mot torsdagen skulle få nytt albabeth av Therese och även titta på flera sen tänkte jag ta med min låda av Sara Key stämplar till dig så att du skulle få låna dom, blev så tokit när jag fick åka i väg sist när du kom tillbaka. Tyvärr så kan jag inte komma på torsdag, blev så himla dårlig här om dagen så fick åka till sjukhuset i går. Har fått virus på båda lungerna så måste vara hemma minst till lördag innan medecinerna fungerar. Jag tänker på dig och stämplarna ligger nedpackat till nästa gong vi ses!!!
Kramis Inger

Anonym sa...

Väldigt fina kort!!!
Du är så duktig!
//Malin