söndag 25 juli 2010

Stämplarna som är kvar!

Hej på er! jisses vad stämplarna har gått åt :)) Jätteroligt för både er och mig. Här kommer de som är kvar om någon ny vill köpa eller om någon vill lägga till. Nu håller jag på att packa ner dem i kuvert och i morgon åker jag och väger och sen sätter jag igång att mejla er mitt kontonummer och vad ni ska betala.
Nu blir det att slappa. Jag har varit i Huvudstaden över helgen och är ganska trött ;)
Kram på er!







torsdag 22 juli 2010

Magnolia stämplar till försäljning!!

Hej på er! Här kommer det en "laddning" med Magnolia stämplar.
Samma villkor som på förra inlägget alltså + frakt och vill ni ha något och har önskat från förra inlägget så kör vi ihop det. Nu åker jag bort några dagar och tar tag i allt på söndag eller måndag då mejlar jag er.
Ha det så gott kram














onsdag 21 juli 2010

hÄnglar & stÄnglar till salu

Hej på er! först ut är hÄnglarna. Som jag sa förut så har jag ganska mycket stämplar som ska säljas. Så jag börjar med de här idag. Hoppas orka stämpla upp och lägga ut i kväll/morgon resten. Är ni intresserade av någon dessa, Mejla till mig på kortmaja@hotmail.com Först till kvarn gäller. portot tillkommer. ni får ursäkta de usla bilderna,men plötsligt är min kamera som bortblåst :(
Ha en fin dag i solen
Kram









lördag 17 juli 2010

Stämpel försäljning på G...

Hej på er! Tiden bara rusar iväg och vi med den! Carpe diem säger jag till mig själv,bara för att stanna upp en smula.
Vilket underbart väder vi har och jag är inte det minsta pysselsugen även fast Magnolias Klubpaket kom i veckan. Jag har iaf foamat dom nu. Jag har gått igenom vad jag ska sälja i Magnolia/hÄngelväg iaf. Det är 58 st stämplar...en bråkdel vad jag har ;) Nu börjar arbetet med att stämpla upp och prissätta. Så jag återkommer snart när det börjar bli klart.
Hoppas att det blir en regnig dag så man med gott samvete kan börja.

Kram på er

fredag 2 juli 2010

Glad sommar på er!

Hej vänner! Ja,nu är den fina sommaren här,vad vi har längtat eller hur? De andra 3 somrarna jag har varit kortmakare så har jag ägnat mycket tid till kortmakeriet när jag varit ledig...men nu????Har ingen inspiration och låter saker och ting bara vara. Det känns trist men också lite skönt med en paus. Mitt liv är lite rörigt nu ,men saker få bero. I tisdags bjöd jag ut mina goa pysselpinglor tilll min lilla skärgårdsö. ÅÅÅÅÅ som Gun alltid säger det var så mysigt och vi grillade och njöt! Här nedan ser ni goa gänget! Kortet som jag letat fram i datorn gjorde jag till en kompis som fyllde 60 år i våras. Han har ett STORT skepp som han gjort i ordning,med all tänkbar lyx i ,smått avis på den skutan kan jag säga ;) De är så fina de piratstämplarna tycker jag och vad spelar det för roll att "gubben " fyllde 60 år :D
Ha det gott nu och njut av sommaren för den är allt för kort.
1000 kramar